Hanestad - Østerdalens perle
Gjestebok
Dette er gjesteboken for sidene om Hanestad.
På grunn av økende mengder med søppelpost har jeg dessverre sett meg nødt til å stenge denne gjesteboken.
Men besøk gjerne gruppa Hanestads venner på Facebook for informasjon og diskusjoner!

26-mai-2006 Finnes det virkelig en side om lille hanestad? Likte spesielt godt de gamle bildene fra Hanestad. Har sett diverse familiemedlemmer opptil flere ganger på de gamle bildene, artig!
Stine Rønningen
 
 

29-april-2006 Ved en tilfeldighet kom jeg over web-siden hanestad.com ”Østerdalens Perle”
Ja, når man sitter å tenker tilbake, har man de beste minner fra Nedalen hvor jeg var med å bygget vei høsten og vinteren 1953-54, tømmerkjøring og elgjakt. Aller mest minnes jeg fra tidligere opphold på Vestby med Seming og Karen. Sommeren ’51 brøt jeg stubber for Rendalen Tjærefabrikk og fikk kr. 9,85 for kubikkmeteren. Det var godt at KWBrøten fikk forhindret at Hanestadområdet ikke ble overført til Stor-Elvdal i den opphetede diskusjon om kommunesammenslutningen ’61-’62. ”Glomdalsbruden” av Jacob Breda Bull, er kanskje det beste kulturelle minne, og som ingen kan ta fra dere. Lykke til og ta vare på kulturlandskapet!
Sverre Nordmoen, 3550 Gol
elvaal@online.no
 

5-februar-2006 hei..hilser til alle kjente
Carita Østlund
roxie_2004@hotmail.com
 

9-desember-2005 Hei, ønsker alle på Hanestad og omegn en riktig god jul og et godt nyttår :-)
Gleder meg til våren,da kan jeg endelig reise til kjære "Magnhildstua" igjen. verdens koseligste og minnerike hytte!
Klem fra Elin Mellesmo :-)
Elin Mellesmo
elin@ace-shops.no
 

28-november-2005 Hei.
En liten hilsen fra Langmaritaasen Villmarkspark. Vi holder til på Hanestadkjølen.
Velkommen alle dere utflyttede hanestadinger,og alle andre.
www.langmaritaasen.no
Svein Arne Høye
post@langmaritaasen.no
www.langmaritaasen.no

3-november-2005 Hej Alle Sammen
En liten hilsen fra en rendøl, som fandt denne siden på internettet.fantastiske bilder og man kommer virkelig til og mimre sig tilbage til den dejlige bygda og dalen.
Jeg heter Svein Erik Bjørnes og bor i danmark sammen med min mand Morten og vores 3 hunder.
Hvis det er noen som har lyst til og skrive til mig er emailen min : mnordskov@hotmail.com
Mange hilsner fra Svein Erik Bjørnes
Svein Erik Bjørnes
mnordskov@hotmail.com
www.coton-lotuz.dk

13-juni-2005 Hei! Veldig hyggelige sider og fine bilder! Kjenner at jeg blir nødt til å ta meg en tur til Hanestad i sommer igjen.
Vennlig hilsen solveig
PS!Til grinebiter-Torbjørn. Alle jeg kjenner fra Hanestad er for ulv. Synd at et par tullinger skal få deg til å gå glipp av den fantastiske naturen og det fredelige lynne på Hanestad (dessuten er det fryktelig lite å bruke penger på der... Nå har det jo faktisk dukka opp både pub og gourmet restaurant, men jeg tviler på at det er der du finner den aller sterkeste ulvemotstanden)
Solveig
 
 

3-juni-2005 Hej alla i Hanestad och trakterna runt omkring.
Jag har fiskat i trakterna av Hanestad sedan 1992 och återkommer nästan varje år. På bensinstationen har vi varit otaliga gånger och privianterat. Även värdhuset är välbesökt. Vårt mesta fiska är förlagt norr om bron och söderöver ända ner till Atna där vi hyr stuga.
Vi brukar städa ur en gammal stuga som ligger någon kilometer söder om bron och där tänder vi en brasa när vädret är mot oss. Är det någon som vet historien bakom denna stuga?
Sen finns det ett stort frågetecken. Som någon skrev nedan så gör det ont i hjärtat när man skjuter av de rovdjur som finns i området. Skärpning Norge!!!
Förövrigt så har vi alltid känt oss välkomna i området och träffat massa trevliga människor.
Vi syns i september.....
Kim Jarl
kim_jarl@hotmail.com
 

7-mai-2005 Hanestad kan absolutt ikke kalles Østerdalens perle. Her slakter man ned det som er av rovdyr og i 2001 forsvant siste rest av ulv her. Det er absolutt ikke et sted jeg legger igjen penger.
Torbjørn E
Torbjørn E
torbjørne@gmail.com
 

10-mars-2005 Heia Hanestad. Jeg er ivrig Campingturist om sommeren. Har kjørt gjennom Hanestad mange ganger, men aldri stoppet der. Nå fant jeg denne siden ved en tilfeldighet. Alle tiders, neste gang på vei nordover stopper jeg i Hanestad, et nydelig sted etter bildene å dømme. Morsomt at noen gidder å lage slike fine sider om hjemstedet sitt. Tusen takk!
Hilsen fra Jan på Tranby i Lier.
Jan Solberg
jan.solberg@chello.no
 

20-august-2004 Hallo Rendalsfolk. Min slekt kommer fra Midtskogen. Rendalen er en perle i Norge. Dette er en koselig hjemme side. Jeg driver med slektsforskning, og er ofte å ser på siden din. Jeg må jo finne ut litt om Rendalen og min familie. Ha en fin høst. Her på østlandet er det blitt høst. Jeg samler på gamle brev og postkort. Er det noen som har noen fra Rendalen ønsker jeg å kjøpe disse. Med mange høst hilsner fra Anne Midtskogen Klungrehaug. 32 79 07 19
Anne Midtskogen Klungrehag
aklungre@online.no
 

5-august-2004 Hei Hanestad!
Kjempemorsomt med gjestebok-den må jeg bare skrive i. Min familie "fulgte etter" Arne Bjøru's som har skrevet lengere nede på siden. Min familie er Sivert Tessem og Aase (far og mor), storebror Steinar og lillebror Erlend som ble døpt i Hanestad kapell høsten 1968. Vi kom til Hanestad i 1963, min far fikk da fast arbeide ved NSB. Vi flyttet fra Hanestad til Trondheim 16 aug. 1971. Flyttedagen fra "Skula på Hansta" glemmes ikke, jeg var da 10 år. Min far og Arne B.'s far ble da kollegaer ved NSB i Trondheim.
Nå bor jeg i Fetsund og hver gang jeg kjører nordover eller sørover, så er det riksvei 3 med fast rast på Vertshuset. I dag er det mine venners barn som betjener bensinstasjonen og serverer ved Vertshuset. Tiden har gått, men barndomsminnene lever.
Neste gang jeg kjører forbi skal jeg på Puben!
Stor Takk til alle Hanestadinger- jeg gleder med alltid til å komme innom.
Kari Hafskjær ( f. Tessem)
kari.hafskjaer@dynalbiotech.com
 

13-juli-2004 Hos mine besteforeldre Emma og Martin Andreassen på "Fossheim" ved Grasbekken var jeg og mine brødre hver sommer og påske i hele oppveksten. Nå er vi 2 søsken igjen som fremdeles reiser så fort vi har mulighet opp på hytta etter mor Magnhild. Har akkurat kommet hjem etter 1 ukes ferie der og har storkost oss som alltid. Det var kjempegøy å finne disse sidene om Hanestad. Takk til Vidar Andreassen som har satt dette i gang!!
Klem fra en ihuga Hanestad elsker. Elin Mellesmo ( tidlige Arvnes )
Elin Mellesmo
elinwilly@c2i.net
 

30-mai-2003 Hei hei alle hanestad folk!!! kjempe tøft at dere har laget hjemme side for hanestad... fine bilder osv. skal til hanestad til sommeren,gleder meg =) det er så deilig og være der... ;)
klem fra Renate !
Renate
 
 

1-mai-2003 Gamle Hanestadinger
Jeg bodde på Hanestad fra 1955 til 1963 og kjenner meg igjen på bildene. Jeg ble døpt i Hanestad kapell i desember -55. Jeg bodde sammen med far Kristen og mor Gurine og bror Stein og fra desember -57 også lillebror Tor. Vi bodde i vokterbolig 200 meter nord for stasjon.
Nå bor jeg i Drøbak og tenkte for 10 år siden at jeg skulle døpe min yngste datter i Hanestad kapell men fikk motstand fra min Bergenske kone. Det syntes ikke å være urbant nok! Hører gjerne fra de som kjenner meg igjen fra den lykkelige barndomstiden på "Tyve", i "Kiva" og i "måssåskogen".
Arne Bjøru
arne.bjoru@cgey.com
 

8-mars-2003 Hei til alle på Hanestad!
Kjempeflott at noen har laget egen hjemmeside for Hanestad. Vi har i mange år leid husvær på Hanestad; de siste årene på Strandvold. Vi trives svært godt her, og synes Hanestadområdet er en perle!
Hilsen oss fra Strandvold og Harestua. Inger og Birger
Birger Larsen
birger@okonomi-konsulentservice.no
 

7-mars-2003 HEI ALLE SAMMEN,VELDIG FIN HJEMMESIDE DERE HAR LAGET. JEG ER PÅ HANESTAD OFTE DA VI LEIER HYTTE DER.VI HAR GÅTT GJENNOM SLEKTSHISTORIEBØKENE MEN KAN IKKE FINNE NOE INFORMASJON OM GAMLESKOLEN PÅ HANESTAD !!!
KAN NOEN HJELPE OSS ?
STINE S.
STINE@OKONOMI-KONSULENTSERVICE.NO
http//www.okonomi-konsulentservice.no

5-mars-2003 Hei..Er en liten tur innom igjen.. Mest for å rette opp mail adressa mi; den ble feil første gangen jeg var her; i 2000. Mye er skjedd siden da ser jeg. Flott Vidar! Stå på.
Bjørg Hanestad
b.hane@c2i.net
 

18-desember-2002 Her høres det jamen fint ut! Tror jeg tar turwen over kjøl*n tilbake til Hanestad med en gang.....
Hilsen Torunn
Torunn Hanestad
shanestad@c2i.net
 

13-mars-2001 Fint å les om Hanestad som jeg har mange gode ungdomsminner fra. Min far vokste opp på Hanestad. Jeg besøker Hanestad "minst" en gang i året. Hilsen fra Telemark.
Torbjørn Tobro
marr-t@oneline.no
 

30-januar-2001 Har ikke Hanestad en gammel kirke? Men den finnes ikke under severdigheter. Merkelig!
Eckhard
egraune@yahoo.no
 

10-januar-2001 MORN SANN!
TENKTE JEG NESTEN MÅTTE LEGGE IGJEN EN HILSEN JEG OGSÅ . NÅ SOM VI HAR FÅTT TILGANG TIL "DET STORA NETTET" PÅ SKOLEN! MANGE HILSNER FRA MEG.
HALVOR MATTIS SUND
 
 

7-januar-2001 Hei alle Hanstadinger.
Som dere vel har sett har jeg tidligere vært innom denne sida, men jeg la da ikke igjen min mail-adresse. Men her kommer den, Karilunder25@hotmail.com, i tilfelle noen ønsker å sende meg en liten hilsen?
Ønsker å sende en hilsen, spesiellt til Marit B., Birgit E., Jostein og så klart til andre kjente.
Jeg håper det står bra til med dere Hanstadinger, og jeg ønsker alle ET GODT NYTT ÅR.
Kari Lunder
Karilunder25@hotmail.com
 

12-juni-2000 Hallo!
Flott side, vi hadde ærlig talt aldri venta å finne ei sie om Hanestad på nette! Men da hadde vi vel glømt ivrige sjeler som deg, da Vidar. Morsomt.
Hilsen Ragna og Marianne
Marianne Andreassen
nubb@start.no
 

29-mars-2000 Hei på dere alle på Hanestad
Her kommer en liten hilsen fra Ullensaker og Kari!! Har dere savna meg? Har savna dere litt,men ikke Hanestad for jeg har det så bra her på Jessheim.
Var bare litt på netttet så tenkte å sende en hilsen. Send gjerne en mail
Kari Lunder (Bjøntegaard)
 
 

1-mars-2000 Hei min gode gamle klassekamerat!!
Det var moro å finne/lese hjemmesidene dine. Dette kan du skikkelig skjønner jeg! Ellers kan jeg bekrefte at du ikke har forandret deg mye de siste årene- like blid og grei ser jeg!! Håper du har det fint i Oslo. Jeg har jente snart 8 år, gutt snart 5 år og gutt 8 mnd. nå, så her er det også full fart på sin måte. Kan vel tilføye at lista blir ikke lengre nå.
Ha det bra!
Eva Kristin Myhre
eva-kristin.myhre@ha-nett.no
 

14-februar-2000 Er for første gang inne på Internet Explorer og søker, har sett andre gjøre det. Jeg forsøkte meg på adresser,og plutselig var det kjente navn og hendelser å finne.Dette var jo gøy. Kanskje man får kontakt med gamle kjente... Håper det står bra til med Dere!
Bjørg Hanestad
bhane@c2i.net
 

14-januar-2000 Hanestad er virkelig et flott sted!
Jeg er der en tur hver høst på fisketur, og jeg har forsøkt å finne ut noe om arbeidsmarkedet i området, men uten hell. Jeg lurer på om det er noen som kan hjelpe meg med det? Jeg er utdannet lærer med friluftsliv som fordypning. Da er det lett å forstå at jeg kunne tenke meg en jobb i en slikt område. Jeg er svært takknemlig om noen kan sende meg en adresse jeg kan henvende meg til.
Vennlig hilsen Trond Solvang
Trond Solvang
trondsolvang@hotmail.com
 

8-juli-1999 Hei Vidar!
Har vært innom siden din flere ganger, og jeg er imponert! Kjempegøy at vi har en "guru" som deg, som gir slik bra reklame om Østerdalens perle. Fortsett slik.
Har ikke hjemmeside selv enda, men jeg jobber med saken. Kanskje treffes vi på Hanestad i sommer, inntil da: HA EN FIN SOMMER!!
Gjertrud Bjørke
gbjorke@hotmail.com
 

24-juni-1999 Hei
Sitter hos en kamerat og søker på meget og mangt. At Hanestad var på nettet var en gledelig overraskelse.
Fine sider, det er tydelig at jeg ikke har vært så mye utenom hjemplassen din de gangene jeg var der på besøk med familien. Men.... ved en passende anledning kan jeg jo oppleve de nevnte severdigheter "live"!
Hils til familien, spesielt til Else!
Bjørn Lindberget
 
 

18-april-1999 Hallo Vidar!
Flott hjemmeside du har laget. Er selv oppvokst på Finstad i Rendalen,er bosatt i Oslo. Sender en hilsen til noen av mine skolevenner fra Hanestad Harry Ø. - Arnold E. -Berthe T.
Hilsen Magnar.
Magnar Fellingen
m-felli@online.no
 

11-mars-1999 HEI VIDAR
HYGGELIG Å FINNE HJEMMESIDER FRA RENDALEN PÅ INTERNETT. FINE SIDER DU HAR LAGET.
FRANK ENGENE
 
 

5-mars-1999 Hei,
Several times during my holiday's I saw the name Hanestad on the shields in Otnes (Vangvollen). I was there as a guest of the family Berit and Jo Embret Braend in Otnes (Storsjoen). It is possible for you as a reader to inform me about the E-mail adres of the family?? If I'm there again I will walk the beatiful path from Vangvollen to Hanestad. I promise to do so.
best regards, Sytze Woudstra from Holland
Sytze Woudstra
Raat.Woudstra@wxs.nl
 

28-februar-1999 Hallo fetter Vidar.
Riktig flotte hjemmesider du har laget. Planlegger egne hjemmesider etterhvert og da blir det nok en link til Rendalen.
Rita Lindberget
rit-l@online.no
URL: kommer snart

16-februar-1999 Hei!
Jeg liker din hjemmeside - fine bilder.
Hilsen fra Grand Junction, Colorado!
P.S. Jeg skulle gjerne korrespondere med noen i Norge! :)
Sylvia Myhre
smyhre@mesa5.mesa.colorado.edu
 

5-februar-1999 Nybegynner, første gang på internett ! og hva finner jeg der, Hanestad fint beskrevet, da går vi da ikke helt i glemmeboken,det er fint Vidar.
Hilsen Jonna.
Jonna Hanestad
hanegard@online.no
 

8-desember-1998 Morsomt å se sida di, Vidar! Særlig bildet av deg der, du har jo ikke forandra deg det spøtt sida sist jeg så deg for 15 år sia.
Vidar Brennodden
vidar.brennodden@nrk.no
 

24-november-1998 Å DU RENDØL DU ER SNODIG!
Ove Henning Jensen
ovje@hjemme.osl.no
 

8-november-1998 Virkelig fine sider til at det er en rendøl som har laget dem. Ettersom vi har besøk fra Hanestad her i Larvik har vi sett på disse sidene.
Hilsen oss på Grøtting i Larvik (Arild og Elisabeth Hokstad)
Arild Hokstad
ehokstad@online.no
 

4-november-1998 Hei Vidar !
Fin hjemmeside. Jeg bor på Elvål om sommeren, har hytte der. Ellers bor jeg i Göteborg. Er mye i traktene og fjellvandrer. Ankom alltid til Hanestad med toget fra Trondheim da jeg var liten. Stå på. Flere hjemmesider om Rendalen.
Öivind Aas
aas@teracom.se
 

5-oktober-1998 Hei Vidar !
Fikk et tips om Vidars hjemmeside om Hanestad. Flott at du har tatt den umake å presentere din hjembygd så flott. Dette får fram minner om turer med dere, om fiske og hytteliv .
Med hilsen Terje Edh
Terje Edh
terjeedh@online.no
 

6-september-1998 Jeg har aldri vaert i Rendalen men litt surfing paa Internet fra Tyskland har gjort meg nyskjerring. Hva er bra aa gjoere i Rendalen. Jeg er friluftsinteressert. Kjempefin hjemmeside.
Stig Falck
Sf1859@bingo.baynet.de
 

16-august-1998 fint å se bilder fra Rendalen, igjen :) (har selv en hytte på Hanestad) Hilser til alle kjente som ser dette, og ber dem maile meg?!?
-Kenneth-
Kenneth Møller
testprof@nettaxi.com
 

5-august-1998 Nå har jeg vært inne og sett på Hanestadsidene dine Vidar ! Moro å se igjen de gamle bildene.
Else Andreassen
 
 

5-august-1998 Hei, Dette var en riktig koselig side - både om Hanestad og om Rendalen. Veldig mange fine bilder. God reklame!!

Hilsen en Utflytter - Hilde Albech, f. Didriksen, Lomnessjøen

Hilde Albech
hilde.albech@forskningsradet.no
 

24-juli-1998 Jag elsker denne trakt av Norge och har varit på besök varje sommer sedan 1969. Jag bor då på Tysla Camp men åker ofta över fjället på tur.
Bengt Alving Beateberg, Sverige
 
 

1-juli-1998 Hei !
Artig å lese om gamle "hjemtrakter". Flott hjemmeside. En liten hilsen fra en utflyttet rendøl med hytte på Harsjøen, og bosatt på Kongsvinger.
Hilsen Aslaug Høye Ekholt, Helge, Truls og Guro.
Aslaug Høye Ekholt
helge.ekholt@ktf.hm.no
 

1-juli-1998 Hallo Vidar !!!
Når ble Hanestad Østerdalens perle ????
Ellers bra side!!!!!
Arild Sand
asa@baerum-kommune.telemax.no
 

28-mai-1998 Artig ,nyttig og eksotisk med sider på nettet, det er bra. Forsett, den som driver med det å legge til informasjon og andre ting som kan være av interesse om dalen.
Morten Undseth
morten.undseth@ah.telia.no
 

11-mai-1998 Flotte sider om kjente trakter!
Synnøve Grindalen Berg
sgberg@online.no
 

27-april-1998 Hallo!!
en liten hilsen fra Storsteigen
Kjetil Undseth
 
 

14-april-1998 Vi vil herved åpne gjesteboka for Hanestad. Utrolig at ingen har vært her før oss.
Positiv informasjon.
Hilsen Bjørn Halvor, Thomas, Ylva og Kjetil
PER KJETIL GRANRUD
 
 

19-mars-1998 Detta var bra! Første gongen je er på internett, og jammen dumper je ner på hemesidan tel Hanestadingan! Sjøl er je ytterdøl, men artig var det lell.
Bjørgulf Øyan
bjorgulf.oyan@aal.kommune.no
 

2-mars-1998 Heyhey.
Gøy at noen har fått ut litt info om Rendalen på nettet, mangler bare noe om Otnes og nå så. Jeg må hilse Gjertrud, Kari og Stine som gikk i klassa mi på Fagertun, sjøl studerer jeg på Blindern nå.
Alle rendøler, send en mail!
Sæming Moen
samingm@hepp.uio.no
 

28-februar-1998 Fine bilder og vakker natur. Fisker mye i Glomma og området omkring Hanestad er en av favoritt stedene. Disponerer selv hytte som ligger i Rendalen ikke langt fra Sølensjøen. Så veien til Hanestad er ikke lang når jeg er der oppe.
Esben Jettestad
ejettest@c2i.net
 

22-januar-1998 Heisan!!! Dette var et vakkert sted.
Fine og oversiktlige sider og gode (digitale?) bilder.
Hilsen Kjell
Kjell Rennesund
kjell.rennesund@norgit.no
URL: jada, men den er ikke oppdatert.

14-januar-1998 Her kommer en liten hilsen fra en rendoel som for tiden befinner seg i Colorado, USA. Dere Hanestadinger faar det til. Gratulerer med en kjempefin hjemmeside med mange flotte bilder. Maa benytte sjansen til aa hilse til familien Bjoerke, og spesielt Ingjerd! Vi sees til sommeren..
Anne Grete Otnes
agotnes@aol.com
 

13-januar-1998 Gratulerer med en vel gjennomført hjemme side. Det er moro å se at Dere også har valgt å bruke teknikken. Hilsen en utflytta Rendøl.
Per Sindre Nordmoen
 
 

7-januar-1998 Nå har dataalderen nådd til Jessheim videregående skole. Dermed fant jeg fram til Hanestad. Råkuuult!
Stein Arne Bjørke
stebjo42@vgs.pilot.akershus-f.kommune.no
 

5-november-1997 Dette var jamen flott! Bra reklame for perlen ved Glomma! Fine bilder var det også. Jeg vil i forbindelse med gamle gårder og navn anbefale hjemmesida til historie på UIB, der er nemlig folketellinga fra 1801 lagt inn og man kan søke på steder, gårdsnavn og slektsnavn. Kjekt og ha! http://www.hist.uib.no
Heidi Sund Vagstad
fvagstad@online.no
 

17-august-1997 Det var hyggelig å få hilse på Hanestad. Dette skal jeg vise faren min. Han heter Goren Bjøntegaard og er født og oppvokst på Hanestad.
Trygve Bjøntegaard
bjoenteg@online.no
 

3-juni-1997 Nå er vi også på nett, så vidt det er. Vår hjemmeside er ikke ferdig ennå, vi er ennå i planleggingsfasen.
Liv Andreassen
roeveraa@online.no
 

1-juni-1997 Siden Hanestadsidene ble lagt ut er jeg innom både titt og ofte for å repetere og se om det er kommet noe nytt. Hurra for gjesteboka! For noen måneder siden leste jeg en meget interresant teori om oppr. til navnet på bygda vår Hanestad (i uttale:hannsta).Det var Birger Strømsø på Elverum som hadde en helt annen versjon enn prof.Rygh. Rygh mener navnet er avledet av det gamle mannsnavnet Hunidr. Strømsø mener imidlertid at navnet skriver seg fra en avledning av navnet(betegnelsen) på et bestemt område i elva(Glomma) som var velegnet for godt fiske. Han mente at elvefaret rett utafor Hanestad gårdene var (er)et slikt sted. (Har ikke den helt korrekte språklige forklaring tilgj. her og nå) Jeg har litt sansen for Strømsøs teorier. Han hadde bla. noen forklaringer på et par navn vi har på Hanestad : Hunntjønna,Hunntua, som virket meget logiske.
Tollef Erik Solhaug
tungdoms@sn.no
 

31-mai-1997 Bra ide fra Tollef Erik. Ellers er det grunn til å berømme Vidar for bra jobbing med Hanestadsidene. Bra tiltak og takk til en stor og ekte Hanestadvenn !
Leif G. Bjørke
lbjorke@sn.no
 

<- Forrige | ^ Opp


© Vidar Andreassen, (vidar.andreassen@hanestad.com).